Design jeres
klubtøj med
eget tryk

Kontakt os i dag

Tryk på tøj til klubber, foreninger og skoler

Få spillertøj med ens tryk og design til håndboldklubben, t-shirts med logo og navn til den frivillige forening eller sweatshirts til årgangen på efterskolen. Vi sørger for professionelt tryk på tøjet, hvad end det drejer sig om hele træningsdragter, løbetights, sweatshirts eller forskellige accessories.

 

Styrk fællesskabet med tryk på tøj

Med ens design på jeres tøj kan I styrke det fællesskab, I allerede har i sportsklubben, foreningen eller på skolen. Vi sørger for tryk og broderi på sportstøj, tøj og forskellige accessories og sportsartikler, så I bliver klar til næste kamp, turnering eller studietur.

 

Stort udvalg i sportstøj og sweatshirts

Vi tilbyder tryk på vores store udvalg af tøj, der både tæller t-shirts, træningstøj og meget mere. Vores kollektioner er udvalgt efter deres gode egenskaber til tryk og broderi samt kvalitet og pris. Hvad end du skal bruge tryk på tøj til sportsklubben, foreningen eller skolen, så tilbyder vi et udvalg af tøj i både dame-, herre- og børnemodeller i alverdens farver og størrelser.

Vi tilbyder tryk på: 

  • Sportstøj
  • Træningsdragter
  • Løbetrøjer
  • Sweatshirts
  • Fritidstasker
  • T-shirts
  • … og meget mere!

Eksempler på nogle af vores produkter

Classic Fit Track Short

Women's Fashion Leggins

Ladie's Training Shirt

Recycled Sports-T Race

Kontakt Tune Textil Tryk - Profiltryk.dk

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring produkter, priser, certifikater, eller andet. Hvis du ønsker et tilbud, så har vi behov for du oplyser os om produkt, farve, antal og vedhæfter en fil med designet der skal laves herunder.

Send os en fil med dit tryk, hvis du ønsker et tilbud

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
hCaptcha