Design jeres fritidstøj med
eget tryk

Kontakt os i dag

Tryk på tøj til private

Speciallavet tryk og broderi på tøj er ikke kun for virksomheder og foreninger. Det er en oplagt mulighed for at trykt personlig tekst eller billede på et stykke tøj, så det får et unikt præg.

 

Personligt tryk til enhver anledning

Planlægger du en polterabend, hvor den kommende brud skal have en sjov, personlig t-shirt med navn og humoristisk tryk på? Skal vennegruppen ud at rejse eller klassen på studietur, og vil I vise jeres fællesskab med ens rejse-sweatshirts med navne, destination og anledning? Eller vil I måske overraske fødselaren til en fest med lykønskningstrøjer? Uanset anledning er tryk og broderi på tøj en sjov, anderledes og personlig måde at fejre, overraske og skabe fællesskab på.

 

Stort udvalg af produkter til tryk og broderi

Vi har et stort udvalg af tøj og accessories, der egner sig godt til tryk og broderi. Tøjets fås i dame- og herremodeller i alle størrelser og i mange forskellige farver, og vi tilbyder naturligvis også tryk på tøj i børnestørrelser. Uanset hvilket produkt du vælger at få trykt din tekst eller dit billede på, er vores kollektion udvalgt efter vores høje krav til kvalitet og gode priser.

Eksempler på nogle af vores produkter

Ladies
Interlock T-Shirt

Fruit of the Loom
T-Shirt

Womens Urban Zip Hoodie

Heavy polo pocket

Kontakt Tune Textil Tryk

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring produkter, priser, certifikater, eller andet. Hvis du ønsker et tilbud, så har vi behov for du oplyser os om produkt, farve, antal og vedhæfter en fil med designet der skal laves herunder.

Send os en fil med dit tryk, hvis du ønsker et tilbud

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
hCaptcha