Design jeres firmatøj med
eget tryk

Kontakt os i dag

Firmatøj med navn og logo

Tryk af logo og firmanavn på tøj eller produkter som paraplyer, caps eller muleposer er en fantastisk måde for din virksomhed at skabe større synlighed på. Tøj og accessories med tryk kan både bruges internt til arrangementer eller som arbejdstøj, og som gaver til kunder og gæster, som kan benytte produkterne, samtidig med at jeres logo vises frem.

 

Arbejdstøj med tryk

Vi tilbyder at trykke eller brodere din virksomheds logo på tøj, som du og dine medarbejdere kan bruge i arbejdet og som profilering. Skal tøjet bruges til mere formelt arbejde, anbefaler vi broderi af logo og firmanavn på skjorter og poloer, da det får et mere eksklusivt look. Ønsker din virksomhed tryk på jakker, veste eller sko, så klarer vi naturligvis også det.


Større synlighed til din virksomhed

Med tryk af logo på en paraply, et regnslag eller en mulepose opnår du stor synlighed i bybilledet, og det samme gælder for tryk på caps, tasker og tøj. Det er en rigtig god mulighed for din virksomhed for at brande sig selv, samtidig med at produkterne kan bruges som gaver til kunder eller gæster.

Stort sortiment

Vores store udvalg af tøj og accessories er kendetegnet ved høj kvalitet og gode egenskaber til tryk og brodering. Vores kollektion findes i alle størrelser og farver, og findes både i dame-, herre- og børnemodeller.

 

Få tryk eller brodering på blandt andet:

  • Poloer
  • Skjorter
  • T-shirts
  • Jakker
  • Veste
  • Accessories

Eksempler på noget af vores firmatøj

Ladies Tailored Fit Stretch Oxford Shirt Long Sleeve

Men's Short Sleeve Tailored Oxford Shirt

Women's Selene Long Sleeve Blouse

Luxury Shirt Comfort Fit

Kontakt Tune Textil Tryk - Profiltryk.dk

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring produkter, priser, certifikater, eller andet. Hvis du ønsker et tilbud, så har vi behov for du oplyser os om produkt, farve, antal og vedhæfter en fil med designet der skal laves herunder.

Send os en fil med dit tryk, hvis du ønsker et tilbud

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
hCaptcha